Senioren administratie - Budget
15830
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15830,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Senioren administratie

Budget 4 innovation lost schulden af en problemen op

Budgetbeheer moet voorkomen dat er schulden ontstaan of dat bestaande schulden verder oplopen.
Tijdens budgetbeheer kunnen ook aflossingen van schulden betaald worden uit het budget.

Senioren administratie

 

Voor senioren hebben wij een aparte dienst opgezet. Wij komen bij u thuis en ondersteunen u bij uw persoonlijke financiële administratie. Door onze ruime ervaring, onze kennis en kunde kunnen wij u snel en goed van dienst zijn.

Veel bedrijven en organisaties werken tegenwoordig digitaal, via Internet. Niet iedereen kan hier (goed) mee overweg. Soms kunnen buren, kinderen of kleinkinderen u hierbij helpen, maar dat is niet voor iedereen het geval of wenselijk.

U hoeft de deur niet uit!

 

Wij komen bij u thuis en helpen u dan alle zaken te regelen via Internet. Wij hebben onze eigen laptop bij ons dus die hoeft u zelf niet in bezit te hebben.
Senioren thuisadministratie, wat kunnen wij voor u regelen?

 

√ Sorteren en opbergen van uw post
√ Betalingen van rekeningen
√ Indienen van declaraties bij uw zorgverzekeraar
√ Belastingaangiften
√ Aanvragen van voorzieningen bij uw gemeente.

 

Eigenlijk is alles mogelijk waar het uw financiële administratie betreft. Wij werken bij u thuis, uw administratie blijft in uw eigen woning. U hoeft er geen zorgen meer over te hebben of steeds over na te denken, omdat wij dat voor u doen.

‘Budget 4 innovation Senioren thuisadministratie’ is u graag van dienst. Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak 0113-221154 (van maandag t/m donderdag van 9.00 – 11.00 uur).

Informeer naar de mogelijkheden. Dit is een pakket wat geheel op maat wordt gemaakt. Afhankelijk van de situaties waar u tegenaan loopt, wordt er gekeken waar samen met u op wordt ingezet.